Pressemeddelelser

Visual Climate Center i Holeby på Lolland præsenterer Danmarks første og eneste Science On a Sphere

På en globe vises jordens atmosfære, oceanerne og kontinenterne – og der opnås en fantastisk oplevelse og forståelse for vores klode og de konsekvenser det har, når mennesker påvirker naturens gang. Globen er et unikt værktøj i klima- og miljøundervisningen på alle alderstrin.

Kanonoverskud på Sydhavsøerne trods finanskrise

Medarbejderstaben hos nyetableret rådgivningsfirma er på 2½ år vokset fra 2-15 medarbejdere – fortrinsvis akademikere – og firmaet forventer at ansætte flere medarbejdere i den kommende tid

MOE A/S – Varmeværker

Den rådgivende ingeniørvirksomhed MOE A/S i Vordingborg har netop færdiggjort to biomassefyrede varmeværker i Region Sjælland – og et tredje er på vej.

Meldgaard åbner afdeling på Transport-center Cargo Syd

Meldgaard Gruppen – miljø, transport, industri, foder- og dyreartikler – med hovedsæde i Aabenraa, åbner nu kontor for virksomhedens transportsektion på Transport-Center Cargo Syd ved Nørre Alslev på Nordfalster.

Kunsthal i forladt kulturhistorisk fabriksbygning

Fremtrædende erhvervsmand og kunstnerisk leder samarbejder om kunst- og kulturfestivallen LYS OVER LOLLAND 2015. Nedlagte og forladte bygninger på Saxkjøbing Sukkerfabrik vil danne ramme om kunst, teater, musik og film: Årets tema er: Fugl Fønix.